26 сентября 2017 г.

Meediaprojekt

Учитель Sven-Erik Mändmaa предлагает заинтересованным в видеосъемке и телевидении принять участие в интересном Медиа-проекте. Обучение будет проходить в Таллинне в Балтийском институте кино, медиа, искусств и коммуникации. 
Сообщите, если хотите участвовать!

Программа:
Tallinna Ülikooli Balti filmi, meedia, kunstide ja kommunikatsiooni instituudi (BFM) praktilise meediakursus Kohtla-Järve Ahtme Gümnaasiumile.
Periood: sügis-talv 2017, õppekava kood FKC0007, kokku 18 akadeemilist tundi kontakktunde ja 10 akadeemilist tundi iseseisvat tööd.
Koolituse eesmärk: Koolituse eesmärk: meedia vs propaganda; visuaalsed mõjustamisvõtted (nt reklaamid); teleformaadid ja nende võrdlused, tootmise telgitagused; uudised ja ülesehituse analüüs; filmimine; montaaž; analüüs ja tagasiside; kursuse lõpptulemusena valmib osalejate loodud kohalikku elu kajastav uudistesaate simulatsioon.
Meediakursuse teemad:
1. päev. 10.10.2017, 9 tundi
Režii ja kaameratöö põhialused
.
Mis on uudis ja kuidas luua lugu ning vormistada teleuudist.
Uudiste filmimine
Iseseisev töö 10-31.10.2017
2. päev. 31.10.2017, 9 tundi
Montaaž
.
Uudiste filmimine, montaaž
.
Montaaž, ühine valminud uudiste vaatamine, analüüs, arutelu
 Õpiväljundid: Osaleja on tutvunud audiovisuaalse kirjaoskuse ja loo jutustamise põhikomponentidega ning meediasisu analüüsi ja sisuloome põhiprintsiipidega. Osaleja on võimeline läbi tegema tehniliselt lihtsama uudisloo tootmisetapid. 

Комментариев нет:

Отправить комментарий