15 марта 2019 г.

Noorte Meediaklubi multimeedialaager

Noorte Meediaklubi ootab kõiki 8.12. klassi meediahuvilisi õpilasi igakevadisse multimeedialaagrisse.

Sel korral kohtume Põlvamaal Kanepi Gümnaasiumis 26.28. aprillil.
Ühe nädalavahetuse jooksul räägivad Tartu Ülikooli meediatudengid ja tegevajakirjanikud, kuidas teha head televisiooni, raadiot ja blogi/vlogi.
Jagatakse õpetussõnu hea tele- ja raadioloo ettevalmistamise ning võimalikult huvitavate saadete tootmise vallas. Samuti õpetatakse tegema põneva sisuga blogi ja vlogi. Teoreetilised teadmised pannakse proovile kohe, kui osalejad hakkavad ise oma lugusid filmima ja lindistama. Eelnev meedia kogemuse puudumine ei ole üldse probleem, laagrisse on oodatud kõik. Koolitus toimub gruppides ja endale kõige huvitavama rühma saab õpilane ise valida.
Laagrielule lisavad vürtsi kuulsad külalised ning õhtune meelelahutusprogramm.
Laagrisse registreerumise tähtaeg on 11. aprill ja ankeet tuleb täita aadressil:
Iga laagrisse soovija kohta tuleb täita eraldi ankeet. Pärast ankeedi edukat täitmist postitame ankeedis märgitud arve saaja meilikontole ka arve. Arve tuleb kindlasti tasuda enne laagrit, see kinnitab õpilase registreeringu. Soovitame kindlasti õpilastel endil ankeedid täita, kuna uurime nende eelistusi rühma kohta, kus osaleda soovitakse.
Osavõtutasu ühe inimese kohta on 27 eurot. Hind sisaldab koolitust, majutust klassiruumides ning kuut toidukorda.
Laagrilistel tuleb omal käel jõuda Kanepi Gümnaasiumisse, kus kell 15.00 hakkame nimesid kirja panema ja laager ise algab 16.00. Laager lõpeb 29. aprilli pärastlõunal.
Nõuanded laagrisse jõudmise kohta ja kõik uudised laagri kohta leiate meie Facebooki ürituse alt:
Laagrisse tuleb kaasa võtta magamiskott ja madrats, sest ööbimine toimub klassiruumides. Kindlasti on vajalik vahetusjalatsite ja hügieenitarvete olemasolu. Võimalusel kaasa võtta sülearvuti, mälupulk, diktofon, fotoaparaat.
Manuses on meie laagri plakat, mille võiksite välja printida ja koolimajja üles panna.

Kui laagriga seoses tekib küsimusi või muresid võtke ühendust Maarjaga: maarja.evert@gamil.com / +372 5301 7750 või Mareliga: marelinielson@gmail.com / +372 5667 4990

Комментариев нет:

Отправить комментарий