16 января 2019 г.

"70 aastane NATO 15 aastat Eestis - tee ja jaga videot ning anna oma panus riigikaitse haridusprojekti"!

Tööde saatmise TÄHTAEG ON JUBA 31. JAANUAR 2019!

Hei, noor! Kui oled 16-19 aastat vana eesti või vene keelt rääkiv ning Eestis elav, siis kogu enda sõbrad kokku, moodusta 2-4 liikmeline meeskond ning tehke 1-5 minutiline eesti-, vene- või inglisekeelne video, mille sisuks on NATO-teemaline õppematerjal. Kaasa võimalusel ka koolipoolne juhendaja (nt ajaloo- või ühiskonnaõpetuse õpetaja, riigikaitseõpetaja, IT õpetaja, küberkaitse õpetaja jt.). Nüüd on Sinu võimalus saada nii ise uusi teadmisi kui ka neid teistele edasi anda uurides midagi uut ja huvitavat NATO ning selle organisatsiooni tegevuste kohta. Lisa videole pealkiri, lae see üles kas videokeskkonda YouTube või mõnda pilveteenusesse (Google Drive, Dropbox, WeTransfer jms) ja saada video link hiljemalt 31. jaanuar 2019 meiliaadressile info@eata.ee

Olgu mainitud, et parimad meeskonnad saavad 2019. aasta suvel auhinnaks võidureisi Ühendkuningriigis paiknevasse NATO ARRC liitlaste kiirreageerimiskorpuse staapi (Allied Rapid Reaction Corps). Viis parimat videot avaldatakse Eesti NATO Ühingu YouTube lehel ja edastatakse NATO peakorterile ning kõikidele Eesti gümnaasiumitele, et neid saaks kasutada õppematerjalidena Eesti NATO-ga liitumise 15. aastapäeva ja NATO 70. aastapäeva tähistamisel. Loomekonkursi autasustamine ning parimate videote näitamine toimub Eesti NATO-ga liitumise 15 aastapäeva üritusel 29. märtsil 2019 Tallinnas, Kalevi Sprordihallis. Täpsem info ürituse lähenedes.
Eriauhindadeks on kohtumine liitlastega või liitlasüksuste külastamine Tapa või Ämari väeosades.
Abimaterjale leiad: www.eata.ee, www.natonia.ee ja www.nato.int

Lisainfo jaoks mine Eesti NATO Ühingu kodulehele www.eata.ee, Eesti NATO Ühing FB lehele või vaata meie Instagrami @eestinato. 

Meeldivat koostööd ootama jäädes,

Eesti NATO Ühing
info@eata.ee

Комментариев нет:

Отправить комментарий